July 07, 2020, 08:29:41 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Ableton Live 10 - Analog Lab 4 Help  (Read 152 times)

vohrana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Ableton Live 10 - Analog Lab 4 Help
« on: December 10, 2019, 11:17:08 pm »
Hi,

I have a question regarding analog lab 4 plugin to ableton live 10. I added a new track with the AL4 plugin but then now whenever i restart ableton live, i have to create a new track just to bring the plugin up. Does anyone know how to fix this?

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.252
  • Karma: 44
Re: Ableton Live 10 - Analog Lab 4 Help
« Reply #1 on: December 11, 2019, 01:07:25 am »
Hi and welcome to Arturia forums.

Are both track and plugin still in the project where you have saved a track with AL4, but AL4 even if it's on the track can't open or what....?

Do you use VST2 or VST3 plugins or another?
If you use VST3, then do you have the same issue with the VST2 plugin or vice verca?

Which OS do you use?
« Last Edit: December 11, 2019, 01:09:36 am by LBH »

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines