December 09, 2019, 04:20:16 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Importing Sysex to CZ V  (Read 253 times)

RossoRacer

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: 0
Importing Sysex to CZ V
« on: November 16, 2019, 01:42:40 pm »
Anyone done it successfully? Itís not easily apparent how you go about it.
'Climb aboard the shopping trolley of chaos'

Terrym

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.385
  • Karma: 40
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #1 on: November 16, 2019, 04:10:10 pm »
Hi,  Not sure what the problem is you just import in the dropdown the sysex.
TerryM
ARTURIA Tester for Audiofuse, Micro freak,Kl49mkII,DrumBrute,Spark,Analog lab3,KLE ,kl88,matrix12,Semv,Beatstep,Minibrute.se,
ASC,Vcol6, Beatstep pro, VCOL5, Synclavier v.Minibrute2s

RossoRacer

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: 0
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #2 on: November 16, 2019, 08:59:55 pm »
Is it in the ĎMaster Menuí? I havenít spotted it yet, only recently got CZ V. 👍🏻
'Climb aboard the shopping trolley of chaos'

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.512
  • Karma: 50
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #3 on: November 17, 2019, 06:33:08 pm »
Is it in the ĎMaster Menuí? I havenít spotted it yet, only recently got CZ V. 👍🏻
Just select the "Import" in the main menu. It's the same no matter you import Arturia presets, sysex or playlists.

RossoRacer

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: 0
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #4 on: November 18, 2019, 01:36:29 pm »
Yep, thatís the trick. Just uploaded 1.7 Mb of patches Iíd collected over the years. 👍🏻
'Climb aboard the shopping trolley of chaos'

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.512
  • Karma: 50
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #5 on: November 19, 2019, 12:18:13 am »
Yep, thatís the trick. Just uploaded 1.7 Mb of patches Iíd collected over the years. 👍🏻
Great.

Where have you uploaded the files? And what are the files? Are they legal to use commercially? Can you attach them to a post here, if they are legal?

RossoRacer

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: 0
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #6 on: November 19, 2019, 02:40:07 pm »
I imported them all to CZ V (it took a while!). They are ones I've collected from the internet over the years.
'Climb aboard the shopping trolley of chaos'

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.512
  • Karma: 50
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #7 on: November 19, 2019, 09:15:14 pm »
Ok it was'nt for sharing then. Hope you enjoy your imported sysex patches.
« Last Edit: November 19, 2019, 09:20:07 pm by LBH »

RossoRacer

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 30
  • Karma: 0
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #8 on: November 21, 2019, 05:13:13 pm »
'Climb aboard the shopping trolley of chaos'

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.512
  • Karma: 50
Re: Importing Sysex to CZ V
« Reply #9 on: November 21, 2019, 07:37:30 pm »
I just asked, because you said, you had uploaded presets, but apparantly you just meant, you had imported them.
Thanks for the info. That's a lot of presets. I'm not sure, i will go through them and use them, but i guess someone will.  Don't know if the presets are legal though.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines