September 28, 2020, 07:49:59 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Analog la4 4.1.0.3413 problem view in daws  (Read 218 times)

gennargiu

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 36
  • Karma: 0
    • My Site
Analog la4 4.1.0.3413 problem view in daws
« on: November 09, 2019, 04:25:17 pm »
Hi friend after update analog lab 4.1.0.3413 in windows 10 64 bit i have some problems variuos daw for view plug in. Mt test is on mixbus 5.3 and Reaper 5.984,Live ableton 8.4.2. In stand alone analog lab 4 work perfect







Many thanks for your help me and best regards

Gennaro


In other daws ( Ardour 5.12,Tracktion Waveform 10.3.4)
Imac 24 alu - osx 10.6.7 Fw solo - Oxigene 61 - Logic Ex 9.1.4 - Live Ableton 8- Microkorg - Micron - Various Virtual Synths - Arturia Jupiter 8v2 - Arturia Prophet vs 2

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.438
  • Karma: 36
Re: Analog la4 4.1.0.3413 problem view in daws
« Reply #1 on: November 09, 2019, 09:16:46 pm »
Things like this has before been solved by updating DAWs and graphics. So perhaps doing that will work. If it does'nt work, then i suggest you contact Arturia support.

There's a similar report involving Ableton Live (only a VST3 issue reported) here: https://forum.arturia.com/index.php?topic=96204.msg160782#new
Does your issue also only apply to VST3? If so, then that's a good information for supports.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines