August 08, 2020, 04:56:00 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: lfo live motion record bug?  (Read 459 times)

wentzelitis

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
lfo live motion record bug?
« on: August 12, 2019, 03:43:47 am »
latest firmware - when i motion record an lfo rate change  it will usually work fine for a few minutes but after the synth has been on for a while it will stop working when i try to do it.. all 4 sequence slots are empty.. i'll push play/record  and start adjusting the lfo rate knob to get the change i want, but it will start spazzing out and reset to a low value while i'm trying to turn it fast  etc 

sorry if i described that poorly

 any ideas? is this a bug or what
« Last Edit: August 12, 2019, 03:55:08 am by wentzelitis »

wentzelitis

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Re: lfo live motion record bug?
« Reply #1 on: October 03, 2019, 03:12:33 am »
is this bug fixed yet ?

wentzelitis

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Re: lfo live motion record bug?
« Reply #2 on: December 02, 2019, 11:33:29 pm »
I read there is an update in the works. Just wondering if this fix will be included? Thanks!

wentzelitis

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Re: lfo live motion record bug?
« Reply #3 on: April 02, 2020, 08:07:40 pm »
still not fixed? this feature worked fine in the initial firmware..

wentzelitis

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Re: lfo live motion record bug?
« Reply #4 on: May 29, 2020, 11:13:56 pm »
really disappointing that they haven't bothered to fix this yet. they acknowledged it exists and that it worked fine in the initial firmware.. can we please get an updated firmware where it's fixed again?

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines