August 21, 2019, 11:12:16 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Factory Reset?  (Read 92 times)

dj_blueshift

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Factory Reset?
« on: July 17, 2019, 05:31:48 pm »
Latest firmware doesn't seem to have Factory Reset in the utility menu.
Am I overlooking it or is it tucked away somewhere else?

terrym

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.358
  • Karma: 36
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: Factory Reset?
« Reply #1 on: July 17, 2019, 07:12:19 pm »
A reset is in utilities-misc  -reset settings
TerryM
ARTURIA Tester for Audiofuse, Micro freak,Kl49mkII,DrumBrute,Spark,Analog lab3,KLE ,kl88,matrix12,Semv,Beatstep,Minibrute.se,
ASC,Vcol6, Beatstep pro, VCOL5, Synclavier v.Minibrute2s

dj_blueshift

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Factory Reset?
« Reply #2 on: July 17, 2019, 08:50:17 pm »
Thank you, did see that but wasn't sure if that was a factory reset. Appreciate it!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines