December 10, 2019, 02:03:54 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"  (Read 779 times)

Tallguy

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« on: June 27, 2019, 03:00:21 pm »
To my surprise, I can't seem to automate the Brilliance and Resonance parameters, the ones that sit next to the mix button. They seem prime candidates for automation.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.518
  • Karma: 50
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #1 on: June 27, 2019, 04:52:04 pm »
I assume you by MIX button mean the MIX I-II slider.
You allready can. The automation parameter names are Brilliance and Resonance.

Tallguy

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #2 on: June 27, 2019, 06:00:59 pm »
I'm using Propellerheads Reason, maybe that's the issue. But for the life of me, I can't seem to see any way of automating the Brilliance or Resonance. All other parameters can be automated no problem.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.518
  • Karma: 50
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #3 on: June 27, 2019, 07:57:12 pm »
I don't know about Reason. I don't think Arturia mention Reason on the sales site as supported DAWs. But why should'nt the automation parameters work there anyway? Have you looked again? There are many automation parameters.

BTW: Can you use the audio inputs in Mini V, ARP 2600 V, Modular V and Buchla easel V in Reason?

Tallguy

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #4 on: June 27, 2019, 09:24:36 pm »
I don't know about Reason. I don't think Arturia mention Reason on the sales site as supported DAWs. But why should'nt the automation parameters work there anyway? Have you looked again? There are many automation parameters.
All I can say is that those two parameters can't be automated when all the others can.

BTW: Can you use the audio inputs in Mini V, ARP 2600 V, Modular V and Buchla easel V in Reason?
Yes, I didn't know about that. Works great. I was just able to run one of Reason's devices through the Mini V's filter.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.518
  • Karma: 50
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #5 on: June 27, 2019, 10:02:07 pm »
I don't know about Reason. I don't think Arturia mention Reason on the sales site as supported DAWs. But why should'nt the automation parameters work there anyway? Have you looked again? There are many automation parameters.
All I can say is that those two parameters can't be automated when all the others can.
I can suggest you contact Arturia support directly through your account, and ask them then.

BTW: Can you use the audio inputs in Mini V, ARP 2600 V, Modular V and Buchla easel V in Reason?
Yes, I didn't know about that. Works great. I was just able to run one of Reason's devices through the Mini V's filter.
Thanks. That's a good thing. Nice to know. It's not possible in all DAWs to route audio into a instrument plugin.

Tallguy

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #6 on: July 01, 2019, 05:51:19 pm »
I can suggest you contact Arturia support directly through your account, and ask them then.

Reported. And they have been able to reproduce it.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.518
  • Karma: 50
Re: Ability to automate "Brilliance" and "Resonance"
« Reply #7 on: July 01, 2019, 08:30:36 pm »
Thanks for reporting back Tallguy. It's nice information to have and helpful to others.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines