April 06, 2020, 02:01:22 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Load last used preset on powerup  (Read 943 times)

megamarkd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 757
  • Karma: 37
  • GAS BAGGER
Re: Load last used preset on powerup
« Reply #15 on: December 05, 2019, 05:58:30 am »
* markd crosses his fingers ;)
Currently running synths from Waldorf and Arturia, Drumsynths from Korg, MAM and IK Multimedia, sequencing it all with Arturia's looping steppers, mixing and recording it all with a Zoom (no DAW involved, for better or worse ;) )

spats

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Load last used preset on powerup
« Reply #16 on: January 21, 2020, 06:18:03 pm »
+1

Gambler

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: Load last used preset on powerup
« Reply #17 on: February 15, 2020, 09:13:12 pm »
Yeah, this is the only major issue I have with MicroFreak UI.

If keeping track of the last used patch is not possible, at least boot into the last patch in the memory (e.g. one with the highest number).

Thinkman

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Re: Load last used preset on powerup
« Reply #18 on: February 20, 2020, 05:26:59 am »
+1
allows you to continue where you left off.

planist

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Re: Load last used preset on powerup
« Reply #19 on: February 20, 2020, 09:06:26 pm »
+1

either via onboard menu or at least in the MIDI control center.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines