August 21, 2019, 11:30:31 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: B3 V1 preset conversion to V2  (Read 188 times)

AdDeRoo

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
B3 V1 preset conversion to V2
« on: April 29, 2019, 03:03:40 pm »
Hi

I am enjoying the new B-3 update V2. It seems to me after a few tests that the plugin sounds a lot better than V1.

One question though: I seem not to be able to use my V1 presets in V2. Is there a way to convert them?

Thanks in advance
Ad

Germain.arturia

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 336
  • Karma: 15
  • arturia test team
Re: B3 V1 preset conversion to V2
« Reply #1 on: April 30, 2019, 10:22:58 am »
Hello AdDeRoo,
unfortunately b3v1 presets can not be converted to b3v2 for now :With same drawbars/percussion settings, the sound is radically different, same goes for FX.
In the meantime, in analog lab 4, you can still use b3v1 user presets. you need to tick the option "include legacy products" in the main analog lab dropdown.
Hope this helps a bit

cheers,

AdDeRoo

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: B3 V1 preset conversion to V2
« Reply #2 on: April 30, 2019, 12:04:21 pm »
Thanks for the reply. Will be a bit of work to convert manually, but the improved V2 sound will hopefully be worth it

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines