October 16, 2021, 03:24:26 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Play/Pause button Ligth not working correctly  (Read 1395 times)

Mapaii

  • Newbie
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Play/Pause button Ligth not working correctly
« on: September 27, 2018, 01:34:03 am »
Hi Everyone. I detect on my Drumbrute Play/Pause button some issue. When its playing and the Play is green On and i Pause (green ligth Blinking) and when i restart play again the sequence is running but the play/pause key is ligth off. and only go green again if i press STOP and when press play again the green light comes again.  ??? is this normal... i hope this can be fix in some future update.
« Last Edit: September 27, 2018, 11:26:52 am by ben arturia »

ben arturia

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 822
  • Karma: 31
Re: Play/Pause button Ligth not working correctly
« Reply #1 on: September 27, 2018, 11:35:40 am »
Hi Mapaii,
Nope this is not a normal behavior.
I've never experienced such issue.

You can try a reset factory :
- First backup your sequence using the MidiControlCenter.
!!Reset factory will remove all your sequence !!
- Then while booting press song/bank and pattern buttons at the same time.

Do you have the latest version of the Firmware ?
Firmware is available here :
https://www.arturia.com/drumbrute/resources

Have a nice day
.......testing.......

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines