June 21, 2018, 12:11:59 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Problem with the screen size of VST in Reason.  (Read 64 times)

BigFoot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Problem with the screen size of VST in Reason.
« on: June 09, 2018, 04:45:58 am »

Hello everyone!! I just updated Reason to version 10.1 and when I loaded the V Collection 6 plugins, I realized that the size of the interface is at the top and I have no way to reduce it. Any solution??

Thaks.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.607
  • Karma: 51
Re: Problem with the screen size of VST in Reason.
« Reply #1 on: June 09, 2018, 04:39:53 pm »
Hi and welcome to Arturia forums.

FYI: You have posted in a legacy forum.

You can change plug-in size in the menu of your Arturia plug-in/ application. Are you saying you can't get to the menu?

BigFoot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Problem with the screen size of VST in Reason.
« Reply #2 on: June 09, 2018, 05:10:38 pm »
Thaks for the reply.
In Reason the plugin menu is not shown, but the interface is displayed in full screen. The autonomous plugin shows everything without problem, only in Reason it does not do it.


LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.607
  • Karma: 51
Re: Problem with the screen size of VST in Reason.
« Reply #3 on: June 09, 2018, 05:21:21 pm »
Your welcome.

Have you set a size for your scren, when you use the synth as a standalone application? if not - then try to do that before you open Reason. Does that help?

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines