December 12, 2018, 06:43:01 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?  (Read 1157 times)

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #15 on: March 08, 2018, 02:37:37 pm »
Imported ok

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #16 on: March 08, 2018, 02:56:12 pm »
Then it look like the issue is about the Blues bank. (The GX1 bank and the Blues bank is from the same person.) It does'nt look like it's about the CS-80 V3 application.
I can't say why you have issues with the Blues bank.
I assume the import has been tried in standalone mode.

Imported presets are stored here:
OSX: /Library/Arturia/Presets
WIN: C:\ProgramData\Arturia\Presets

I think i would try to see if the presets was imported, and then delete them, if they was. Then restart the computer and try to import again. Perhaps something was corrupted in the first try.

Perhaps the BluesBank somehow has been corrupted down the road.
« Last Edit: March 08, 2018, 03:01:15 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #17 on: March 08, 2018, 03:15:19 pm »
I've tried restarting.

As I said earlier I did have problems adding a single patch to an existing bank, which Arturia sorted.

Thanks for all the help though  :)

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #18 on: March 08, 2018, 09:17:46 pm »
Your welcome.

I meant restarting after having looked if the presets are located on the path i posted, even if they don't show up in CS-80, and then delete them if they are located on that path.
I think it's strange you can't import the Blues Bank.  Others have done that without issues.
« Last Edit: March 08, 2018, 09:21:51 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #19 on: March 09, 2018, 11:10:50 am »
I decided to read the posts on this page...

http://www.synthtopia.com/content/2017/10/19/free-arturia-cs-80v-preset-nails-iconic-blade-runner-blues-sound/

The answer is at the bottom and the bank imported ok.

Still doesn't sort out the patch issue though?

Thank again :)

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #20 on: March 09, 2018, 03:02:36 pm »
Yes but it still just show, that some apparantly have issues with this bank, while others does'nt. It does'nt explain why. It's a strange issue.

I have downloaded Paul Schillings ‘Blade Runner Blues’ Sound bank. I can import it without issues in the latest CS-80 V3 version.
As it's a free soundbank, then i have exported the bank, and attach it to this post for you to see, if you can import a version i have exported from my CS-80 V3.
Paul Schilling - if you mind this, then please tell, then i remove your Bank from my post.
« Last Edit: March 09, 2018, 03:04:11 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #21 on: March 09, 2018, 03:10:55 pm »
It opened ok as another bank but removed 'Paul Schilling' from the name?

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #22 on: March 09, 2018, 03:39:54 pm »
The bank file is this: CS-80_Bank_BRBlues_lead_versions_20171023_11h51
removed name from where? I have changed the file name when i exported and included Paul Schillings name. But i have'nt changed bank and preset info.
The bank name does'nt include the name Paul Schilling, if that's what you mean. But i have'nt removed the name.

I have just tried to import all the availble banks.
I actually can't import the original uploaded bank from synthopia. The bank that don't work is downloaded with this file name: CS-80-BR_Blues6.2
But i can import the bank posted down the page, and i can import the Bank from the Arturia forum. As the name inculding the timestamp in the name is the same, then i guess it's excactly the same bank.

« Last Edit: March 09, 2018, 03:42:48 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #23 on: March 09, 2018, 03:54:48 pm »
This what I downloaded:

Paul_Schilling_BRBlues_lead_versions.csx

This is the name when imported:

BRBlues_lead_versions_1


LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #24 on: March 09, 2018, 04:01:09 pm »
Yes. The file name is one thing the bank name another. A bank names is an attribute in a preset, and has nothing to do with the file name.

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #25 on: March 09, 2018, 04:05:37 pm »
I wonder if there are issues with there other synths. I have the V Collection 6, I guess I'll find out when I start producing banks!

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #26 on: March 09, 2018, 06:33:10 pm »
Based on the availble data, then i can't say this is about the synth for certain. How can you?

Can you load the bank attached to this post?

Which OS are you using?

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #27 on: March 09, 2018, 06:43:02 pm »
Yes, no problems.

Thanks again for all the help. I think we have just about sorted this now.

Maybe an update may sort the single patch issue.


LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.832
  • Karma: 56
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #28 on: March 09, 2018, 07:31:07 pm »
It's very strange, if you can load the second bank i've posted. It's a original bank, that i have downloaded from here https://forum.arturia.com/index.php?topic=91561.0 and should be the same bank, that you said you could'nt load earlier. Done nothing to it. You did try that download and  import out earlier?

Perhaps we are talking about a single version of a bank. That could be about the preset bank. Else a very strange thing is going on.



 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines