April 23, 2019, 04:34:48 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?  (Read 2481 times)

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« on: March 07, 2018, 02:17:29 pm »
I've downloaded a patch for the CS-80 V3 from Synthtopia:

http://www.synthtopia.com/content/2017/10/19/free-arturia-cs-80v-preset-nails-iconic-blade-runner-blues-sound/

I can import successfully into the latest version of CS-80 V3 but it does not show in the browser?

Can anyone advise please?

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #1 on: March 07, 2018, 02:38:20 pm »
Perhaps that's not for CS-80 V3.
Try the bank attached to this post: https://forum.arturia.com/index.php?topic=91561.0
I guess it's the same sound.

EDIT: Poul Schilling say in a comment on the page you link to that the sound you have need  at least CS-80 V3 version 3.1. Perhaps your CS-80 version is older? EDIT END
« Last Edit: March 07, 2018, 02:47:15 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #2 on: March 07, 2018, 03:51:45 pm »
Thanks LBH for the reply.

It's the same patch I downloaded and I'm running the latest version, so not sure why the problem?

It says that it has imported ok too?

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #3 on: March 07, 2018, 04:42:02 pm »
Sometimes you need to close the app and reopen. Have you tried that?
Please post a screenshot showing the banks in your CS-80 V3.

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #4 on: March 07, 2018, 06:07:24 pm »
Yes, Ive tried that.

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #5 on: March 07, 2018, 06:16:45 pm »
That's strange.
What happens if you write blues in the preset browser search field?

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #6 on: March 07, 2018, 06:20:06 pm »
Tried it nothing.

Restarted computer... nothing.

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #7 on: March 07, 2018, 06:21:15 pm »
Image attached

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #8 on: March 07, 2018, 06:28:35 pm »
Strange
I don't think i have imported presets in the latest version of CS-80 V3. So i can't tell if there is a bug.
Have you imported the sound mechanic bank into the CS-80 version you have now?

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #9 on: March 07, 2018, 06:39:13 pm »
Yes, I created that bank. I'm selling that one online and have had no problems with customers.

Although I had to contact Arturia because I needed to add a patch and had problems. They actually sorted it and sent me the updated bank.

It's probably a bug?

I think it was made with an earlier V.3 and won't import.

If I create a sound and export it will then import ok as Factory_1



« Last Edit: March 07, 2018, 06:47:17 pm by Hemmick Reef »

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #10 on: March 07, 2018, 08:00:02 pm »
It's a V3 bank and should import.
If you can export a bank and then import it now, then it to look like the import works.
But if you can't load a V3 bank, that have been imported by others, then i would say it could be a import bug in the application.
Do you have another third party bank saved with an earlier version of CS-80 V3, you can try to import?

Although I had to contact Arturia because I needed to add a patch and had problems. They actually sorted it and sent me the updated bank.
This you say about Arturia updating a bank, i find odd, if it was a V3 bank.
« Last Edit: March 07, 2018, 08:08:40 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #11 on: March 07, 2018, 08:06:23 pm »
It's just single patches I'm trying to sort at the moment.

Must be a bug.

I do have the V Collection 6 and the single version of the CS-80 V that I had first so not sure if there is an issue with that?

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #12 on: March 07, 2018, 08:13:39 pm »
It look like the free demo of this bank is updated to V3: http://mcrow.net/product/cs-vibes-presets-for-arturia-cs80-v/
I have just tried to download and import this , and it works fine.  How does it work for you?

EDIT: If the above bak load, then how about this ? https://forum.arturia.com/index.php?topic=89842.0 EDIT END
« Last Edit: March 07, 2018, 08:17:53 pm by LBH »

Hemmick Reef

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: 0
    • Sound Mechanics Sound Design
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #13 on: March 08, 2018, 11:28:57 am »
No problems with the free bank

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.067
  • Karma: 50
Re: CS-80 V3 imported patch not showing in browser?
« Reply #14 on: March 08, 2018, 02:08:25 pm »
Problem with the other bank?

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines