August 08, 2020, 08:03:10 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: issue with pro tools 10 picking up mini lab  (Read 296 times)

billcifer666

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
issue with pro tools 10 picking up mini lab
« on: November 27, 2019, 12:35:10 am »
ok so .....

i just purchased a mini lab mkII

my current system is as follows

Windows  10 64 bit
amd  phenom II X6 1055t
16 g ram
mbox 02 interface
pro tools 10.3.4

(if you need more detail let me know)

the issue
i cannot get the minilab as well as the included analog lab 4 software to show up in pro tools

the minlab will not show up as a controller
 
and analog lab is not in the plugs ( i have went the proper route opening a stereo instrument track and nothing).

otherwise the unit and software that came with works perfect.

as well as my DAW and all other plugins

this was purchased new please help im eager to put this awesomeness to use

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.344
  • Karma: 41
Re: issue with pro tools 10 picking up mini lab
« Reply #1 on: November 27, 2019, 01:39:25 pm »
Hi and welcome to Arturia forums.

have you set up your controller to use for Pro Tools, so you can select it as controller for a track afterward and other things. I beleieve you can find a guide to do this on a web. I don't use Pro Tools.

Also be sure that Pro Tools read the path where you have Analog Lab installed, and it's scaaned by Pro Tools.
« Last Edit: November 27, 2019, 06:08:32 pm by LBH »

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines