September 23, 2021, 12:40:08 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Saving Patches in Logic X  (Read 856 times)

jcazmusic

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Saving Patches in Logic X
« on: December 22, 2017, 07:32:49 am »
Hello,
Sorry if this has been covered but when I save a project in logic and reopen, Analog Lab 3 is not saving the patch that was used on the track. Is this a common issue? Any fixes?
Thank you,
JC

pl arturia

  • Administrator
  • Apprentice
  • *****
  • Posts: 26
  • Karma: 55
Re: Saving Patches in Logic X
« Reply #1 on: December 22, 2017, 10:30:23 am »
Hi,
Perhaps a useless question, but do you use the plugin in demo version ?
PL

jcazmusic

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: Saving Patches in Logic X
« Reply #2 on: December 24, 2017, 04:28:31 am »
HI PL,
No, this is a registered version.
Thank you,
JC

jcazmusic

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: Saving Patches in Logic X
« Reply #3 on: December 24, 2017, 04:38:48 am »
UPDATE-  As I go through past projects, most of them have saved the patch correctly. So, maybe it is user error.
I'll do some more testing and let everyone know.
Thanks-
JC

Hello,
Sorry if this has been covered but when I save a project in logic and reopen, Analog Lab 3 is not saving the patch that was used on the track. Is this a common issue? Any fixes?
Thank you,
JC

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines