December 18, 2017, 08:02:46 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Analog Lab 3 Doesn't Load In Cubase Pro 9.5 (Windows 10)  (Read 80 times)

ArtYourEar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Analog Lab 3 Doesn't Load In Cubase Pro 9.5 (Windows 10)
« on: December 07, 2017, 02:17:07 am »
Hi

Standalone version works fine.

I can load Analog Lab 3 in an empty Cubase 9.5 project, but if there are any other VSTs loaded in a Cubase Pro 9.5 project, Analog Lab 3 will not load in that project. It appears in the list of available VSTis, appears to start loading but it's name does not appear in the operator and no sound is produced. i.e. no instrument has been loaded.

I have also checked a few of the other synths in the V6 Collection and they load fine.

The project I am trying to add it to has EZ Drummer, MODO BAss and 2 copies of contact with Strummed and Type S libraries loaded.

All 4 instruments are tracks 'frozen'.

I do have some hefty FX VSTs on 3 busses and the master out, but I can load U-He Diva (for example) without any issues whatsoever.

I have also tried to load Analog Lab 3 into an empty project, save it, them inport that track into the project I am working on, with the same results.

I have plenty of disk space, 16Gb of RAM, the processor is an old i7, 2.667KHz, but my Focusrite Saffire PRo DSP 24 is set to a buffer of 2048 bytes and is working without any crackling etc..

Any ideas why Analog Lab 3 isn't playing ball??

Regards

Steve

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines