October 14, 2019, 08:36:22 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: [Solved]Analog Lab 2 graphics issue  (Read 940 times)

DarthMaul

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
[Solved]Analog Lab 2 graphics issue
« on: August 21, 2017, 04:29:23 pm »
I recently downloaded Analog Lab 2. I was positively surprised that such a cool plugin could be downloaded for free (it comes for free with Studio One). When I opened Analog Lab the graphics were acting all crazy. If I moved my mouse over them they improved slightly but were still unreadable. So it turned out to be next to useless. It is a shame and a little bit frustrating  >:(. I hope Arturia can do something about this problem.
« Last Edit: August 30, 2017, 02:35:31 pm by ben arturia »

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.397
  • Karma: 50
Re: Analog Lab 2 graphics issue
« Reply #1 on: August 21, 2017, 08:10:56 pm »
This is'nt Analog Lab 2 forum. But i saw your post by accident.

I can tell, that i use Studio One 3 and have no such issue using full version Ananlog Lab with V-Collection 5.
I don't know if there are differences with the one that come with Studio One.
But i suggest you find out if your graphics are updated and/ or try to re-install your Analog Lab 2.

If you are using the high DPI mode in Studio One, then you can try to switch it of and see if it make any difference.

I'm on windows 10 64 bit.

EDIT: Also be sure you have updated Analog Lab 2" EDIT END
« Last Edit: August 21, 2017, 10:09:42 pm by LBH »

DarthMaul

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Analog Lab 2 graphics issue
« Reply #2 on: August 29, 2017, 01:02:27 pm »
Thank you very much for helping me out. I indeed needed to update my GPU drivers. Now everything is working fine and I can gladly say that I love it. :)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines