September 23, 2020, 02:53:01 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Stereo for Dual Mode  (Read 2129 times)

Smedia

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 1
Stereo for Dual Mode
« on: January 15, 2017, 12:23:22 pm »
as stated below it would be great to have stereo panning for the layers in dual mode.
This could emulate instantly the famous wide fatness of the original without workaround.

http://forum.arturia.com/index.php?topic=83921.msg137384#msg137384

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.419
  • Karma: 36
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #1 on: January 15, 2017, 07:16:45 pm »
+1
Yes. Beside getting both the upper and lower preset selection fixed, then it would be great to be able to pan upper and lower no matter playmode. The original had seperate outputs for upper and lower that made this possible.

valdaisky

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: 0
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #2 on: January 16, 2017, 02:52:56 am »
+1
a long time such thought was already.
(Although, a small hope, at least repair current jup8 bugs would be nice  ::) )
« Last Edit: January 16, 2017, 02:58:12 am by valdaisky »

TonyFlyingSquirrel

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 290
  • Karma: 12
  • Beta Tester
    • WOR PARTY
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #3 on: January 16, 2017, 03:49:19 pm »
Assign the same preset(s) to Analog Lab as a multi, then pan & process to your hearts content.
Bite off more than you can chew, then start chewing. Apple iMac 27-inch 3.4GHz Quad-core i7 (Mid 2011) MC814LL/A RAM:20GB, Hard Drive:1.0TB HDD + 256GB SSD, Opt Drive:SuperDrive-DL,  Vid Card:AMD Radeon HD 6970M, Audio Interface: Avid Fast Track Duo, Midi I/O: Arturia, Analog Exp.The Lab 49, V-Col-5

valdaisky

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: 0
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #4 on: January 16, 2017, 10:25:04 pm »
Assign the same preset(s) to Analog Lab as a multi, then pan & process to your hearts content.
Sorry, almost the same can be done through multiple instances of plugin. But perhaps even faster. It seems to me that this is not quite right approach.
(Moreover, not all users have Analog Lab, some just Jup8v.)

And for example,i do not use Analog lab even have the whole bundle. (The only product that I usually do not install from the bundle), I just aesthetically prefer full access to settings, and it is much more convenient.
« Last Edit: January 16, 2017, 10:33:43 pm by valdaisky »

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.419
  • Karma: 36
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #5 on: January 17, 2017, 01:42:02 am »
Yes - and a pan feature for example also make it possible to have two lower - upper panned JUP-8 split or dual presets in one Analog Lab multi, if one have and use Analog Lab.

The point is a upper - lower pan option add possibilities, it can save use of multiple instances or applications, and it can give easier or different workflow.

masi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
  • Karma: 1
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #6 on: November 19, 2017, 04:41:57 pm »
Yes, please.

Masi

Smedia

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 1
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #7 on: May 10, 2019, 09:03:21 pm »
Sniff! V-Collection7 is there, but still no stereo layers inside Jup-8 V3.4.0.2695 :'( :'( :'(

MoogDX7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Stereo for Dual Mode
« Reply #8 on: January 27, 2020, 12:49:09 pm »
This feature is sorely lacking!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines