December 07, 2019, 10:57:09 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?  (Read 1588 times)

squeezed

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« on: December 20, 2016, 09:32:30 pm »
Getting this message after install and trying to start PT.  I restarted the computer already.

the following plug-ins failed to load because they are not valid 64 bit AAX plugin

Analog Lab 2.aaxplugin


Mac PTHD 11.3.1

Analog Lab 2.0.4.1155

OS 10.10

jerone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #1 on: January 09, 2017, 10:05:10 pm »
How did you fix this? ??? ???

jackn2mpu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 317
  • Karma: -2
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #2 on: January 14, 2017, 01:51:09 pm »
This is a known issue about the latest version and supposedly Arturia is working on a 'hot fix' but that notice was a few weeks ago and nothing since.
de N2MPU Jack FN20
Proud NRA Life member

rindigo

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #3 on: March 21, 2017, 03:04:15 pm »
OSX 10.9.5 Protools 10.3.10 dont load Analog lab 2.aax
Only Analog lab.aax
« Last Edit: March 21, 2017, 03:06:37 pm by rindigo »

jackn2mpu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 317
  • Karma: -2
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #4 on: March 21, 2017, 05:11:45 pm »
OSX 10.9.5 Protools 10.3.10 dont load Analog lab 2.aax
Only Analog lab.aax
That's because analog lab2 is 64 bit only and PT10.3.10 is 32 bit.
de N2MPU Jack FN20
Proud NRA Life member

rindigo

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #5 on: April 15, 2017, 03:28:12 am »
Ok i install PROTOOLS 12.5.2
Its not work
OSX 10.9.5

jackn2mpu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 317
  • Karma: -2
Re: Analog Lab 2 AAX with Pro Tools?
« Reply #6 on: April 15, 2017, 04:47:18 am »
Ok i install PROTOOLS 12.5.2
Its not work
OSX 10.9.5
What exactly do you mean by 'does not work'? Are you getting any error messages?
de N2MPU Jack FN20
Proud NRA Life member

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines