April 07, 2020, 07:24:06 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Prophet VS import  (Read 1352 times)

infront

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Prophet VS import
« on: June 16, 2016, 01:42:15 pm »
Hello,

i wonder why i can not import Original Syx from the Prophet VS ?

Also i want load my old patches into the new version because they takes me a lot of time to make them !

I don't know why you do this that the old patches are not compatible this is something you have to work out this is not to accept.

Thank You  ???
 

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.928
  • Karma: 50
Re: Prophet VS import
« Reply #1 on: June 16, 2016, 05:02:08 pm »
I agree the sysex import was a good feature.

About old presets into new application take a look at this:
https://www.arturia.com/faq/utilization/2016-mid-may-major-update-%E2%80%93-factory-user-presets-compatibility

I hope that will solve some things. But perhaps old preset's will not sound the same in the new application.

bombshelboy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Prophet VS import
« Reply #2 on: June 19, 2016, 02:16:00 am »
I agree the sysex import was a good feature.

About old presets into new application take a look at this:
https://www.arturia.com/faq/utilization/2016-mid-may-major-update-%E2%80%93-factory-user-presets-compatibility

I hope that will solve some things. But perhaps old preset's will not sound the same in the new application.
Thank you for this. I was going crazy trying to figure out how to use the presets on Arturia's site and couldn't figure out what it wouldn't load the .provbank

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines