May 26, 2019, 01:21:05 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: [SOLVED] Polyphony acting strange?  (Read 1246 times)

Oli P

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
[SOLVED] Polyphony acting strange?
« on: May 21, 2016, 06:42:01 pm »
I get weirdness with polyphony ...that I didn't have in the previous version. Seems like it's only 4-8 note polyphonic most of the time...but sometimes it lets more notes through.
Try holding the sustain pedal down, and play a deep octave ...and then some higher up, and see how fast it mutes the lower ones.
« Last Edit: June 03, 2016, 10:12:56 am by Germain.arturia »

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2.137
  • Karma: 50
Re: Polyphony acting strange?
« Reply #1 on: May 22, 2016, 03:18:21 am »
I have only Analog Lab 2 i try on. But in Analog Lab 2 i unfortunately can confirm this wrong behavior.

Unfortunately it looks like is rather general there is something wrong with the play modes, voicing and polyphony.

Also i in Analog Lab have noticed aftertouvh is not working correct for CS80, and perhaps this also apply to others and to the individual synth/s ...

Also i have noticed that most presets are old and that the old presets don't seem to be corrected for errors.

Wonder if Solina MIDI learn has been fixed, If Matrix Zone MIDI - and other big errors in VC4 has been fixed. Should be fixed for free.

I assume Arturia take notes of this even if just posted here?

Germain.arturia

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 338
  • Karma: 15
  • arturia test team
Re: Polyphony acting strange?
« Reply #2 on: May 23, 2016, 04:49:37 pm »
Hi everyone,
yes we have issues about polyphony here, devs are already investigating on it.
sorry about that, i'll keep you aware when it will be fixed.

Best,

(You messages are registered as customer complaints in our database)
« Last Edit: May 24, 2016, 05:28:40 pm by Edouard_Arturia »

Germain.arturia

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 338
  • Karma: 15
  • arturia test team
Re: Polyphony acting strange?
« Reply #3 on: June 03, 2016, 10:12:40 am »
Hello everyone, good news !

on our download page , we've just released WURLI V2 version 2.0.1.51, which will solve these polyphony issues !
https://www.arturia.com/support/updates&manuals

great if you can post here if it solved your problem.

Best,

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines