July 06, 2022, 11:08:17 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: [SOLVED] my V-collection is not recognized by Logic Pro 9.  (Read 5621 times)

liolave

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
my V-collection is not recognized by Logic Pro 9. What do I have to do ?
OSX 10.7.5 and Logic Pro 9.1.8.
Thanks for the support.
« Last Edit: May 23, 2016, 11:32:32 am by ben arturia »

Edouard_Arturia

  • Product Manager
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 426
  • Karma: 48
Re: my V-collection is not recognized by Logic Pro 9.
« Reply #1 on: May 17, 2016, 09:12:40 am »
Hello.

Basically our plugins are compatible up to OSX 10.8.5.

But you can still try to clear logic cache to rescan the Audio Units.

1/ Quit Logic

2/ Delete the following files:

[username]/Library/Caches/com.apple.audiounits.cache
[username]/Library/Caches/AudioUnitCache/com.apple.audiounits.cache
[username]/Library/Caches/AudioUnitCache/com.apple.audiounits.sandboxed.cache

Note: only 1 of these files might exist, delete all that you find.
You will need to hold down Alt and select Go -> Library to view the User Library.

3/ Open Logic & give it a try !

Best

Edouard
DGDGDGDGDG

liolave

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
Re: my V-collection is not recognized by Logic Pro 9.
« Reply #2 on: May 22, 2016, 10:03:36 pm »
ok working !!!!!  THK'S        :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines