November 25, 2020, 02:45:40 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: BPM Speed will be displayed for ever.Why?  (Read 636 times)

maddyman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: 13
BPM Speed will be displayed for ever.Why?
« on: March 03, 2016, 10:02:07 pm »
Hi everyone
I'm using the Spark Hardware version now long time ago even with the Plug in in Logic 9 (spark2) but what I do not understand why the display shows me - if I using e.g. 130.1 bpm or something else behind the point - only and everytime "BPM SPPED 130.1 bpm".
If I adjust any other parameters they wouldn't be shown there only the bpm Speed is displayed there.
Does anybody knpw what I can do?
Thanl you for any advise.
Martin

maddyman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: 13
Re: BPM Speed will be displayed for ever.Why?
« Reply #1 on: March 24, 2016, 04:23:01 pm »
I still hope for an advise. Does anybody has the same problem?
Thx

Terrym

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.499
  • Karma: 40
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: BPM Speed will be displayed for ever.Why?
« Reply #2 on: March 24, 2016, 07:47:54 pm »
Hi not sure what you mean but are you saying the bpm is only displayed when in sync so you cannot see any other parameter?



Terrym
TerryM
ARTURIA Tester for Keystep pro,Audiofuse range, Microfreak,Kl49mkII,DrumBrute,Spark,Analog lab3,KLE,kl88,matrix12,Semv,Beatstep,Minibrute 2,Pigments
ASC,Vcol6, Beatstep pro, VCOL7, Synclavier v.Minibrute2s

019297

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 2
Re: BPM Speed will be displayed for ever.Why?
« Reply #3 on: April 08, 2016, 02:49:40 am »
Same thing happens to me. I think it shows then when you have the Plug in set to Host and tempo in your DAW. It follows the tempo of your session and always displays it for some reason.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines