May 11, 2021, 12:32:31 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Keylab25 not controlling Analog Lab in Cubase  (Read 975 times)

barryfell

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Keylab25 not controlling Analog Lab in Cubase
« on: December 24, 2015, 06:04:09 pm »
My Keylab25 isn't controlling Analog Lab in Cubase 8.5 when I use my standard session template.  It works fine using any other template I try, but not my usual session one.

Any ideas on what it could be?

I'm getting MIDI input to Cubase, but Analog Lab doesn't respond to anything from Keylab25.

I might be able to fix it by scrapping my template and starting again but I really don't want to do that as I have a large template set up.

maudibe

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: 0
Re: Keylab25 not controlling Analog Lab in Cubase
« Reply #1 on: January 04, 2016, 12:02:37 am »
Don't trash the template - just trash the AnalogLab/KeyLab track - and re-create the midi mapping in devices. That should sort it - I had a similar problem initially.

Hey, and while we are on - have you seen my thread about the 'flicker' with keylab / analog lab in cubase (8) ?

Be interested to know if that rears its head with you. I'm on a Mac.

Thanks  8)
48u Euro :) Korg Karma, iMac, BSP

barryfell

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Keylab25 not controlling Analog Lab in Cubase
« Reply #2 on: January 22, 2016, 11:52:58 am »
That didn't work unfortunately.

I've not seen the flicker issue, but then again i'm on a PC.

Thanks anyway.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines