January 24, 2021, 03:51:49 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: BUG! Export pattern as wave not exporting all sounds  (Read 970 times)

artao

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 383
  • Karma: 2
    • Voxonitus Soundcloud
BUG! Export pattern as wave not exporting all sounds
« on: April 19, 2015, 10:41:30 am »
I just discovered this one. It seems the drag-n-drop export-as-wave function is not exporting all the sounds in a pattern when the mixer is set to 16 separate outputs. It works fine, as expected, if all pads route to the master channel. This only happens when pads are set to output to separate channels. From what I can discern, it seems to be outputting ONLY channels 1, 6, and 12 (if that's of any help).
Workaround: Using the presets, set it to output all to "Master" when exporting .wav files .. then set it back to "16 outs" if needed.

Win 7 Professional 32-bit
Pentium D Dual 3.4Ghz
3G RAM
Dell Optiplex GX620 MoBo
Soundmax integrated digital audio
Nvidia GeForce GTX560 Ti
MiniLab

EDITED: change "pads" to "channels" for clarity
« Last Edit: April 19, 2015, 11:39:22 pm by artao »
This space left intentionally blank.

licious

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: BUG! Export pattern as wave not exporting all sounds
« Reply #1 on: November 26, 2016, 03:49:44 am »
well yess i can confirm this

the wave export doesn't work at all. Expecialy with longer sampleloops

can anyone else confirm this ?

best l.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines