August 25, 2019, 08:33:39 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Analog Lab still a lot of bugs!  (Read 978 times)

sps

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Analog Lab still a lot of bugs!
« on: April 15, 2015, 11:09:14 am »
Hi,
the last version has still bugs.
1. Some presets are noisy or crackle, distorted  especially from the new instruments

2. Sometimes the machine/instrument which is originally inthe preset is changed

means : the name of the preset (in the left window) still ok, but if you have a look to the right side (edit window) the instrument has changed. This happens with preset or user sounds.
workaround is to  copy an save the sound in Lab. then load the origin Instr. and choose your saved sound
or you choose another sound and the the corrupted again and it is the right sound again. But you had to do this several times, because the insrument changend i an mystic way again. :o

3. some sounds didnīt stop sounding, when Daw/Seq. is stopped. You had to open the instrument then click on the preset and it stops sounding.

for me this App is not usabable. A bad workflow bummer and timeeater. >:(

ps.:  sometimes Cubase crash when i close the app. It seems it is a fault from LAB because this only happens if one instance of Lab is loaded.

Hope you can fix it soon.

Cubase 8.01 win7 64bit  8GB


RME HDSP 9652 3GB Cubase6.5.5  3,0GHZ  Quadcore

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines