February 28, 2021, 07:34:59 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Samples not loading in project when Spark works as vst  (Read 614 times)

kgrunge

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Samples not loading in project when Spark works as vst
« on: July 07, 2014, 05:41:12 pm »
Hello,
this is my first post in Arturia forum. I'm happy Arturia porducts user for a while but I've got a problem with my Spark.
I'm using Spark 1.7.1 on my old Macbook (with Snow Leopard system). I've recently noticed a problem. I was working on my custom template in standalone mode. I chose some samples from Spark library and add some my private sounds. Then I saved project and saved samples in the porject also. When I moved to my DAW (Ableton Live 9.0.6) I noticed that some of the sounds in project are not played. The pads light but there's no sound. Also there is another strange thing (happen both in standalone mode and in vst mode) - when I add my own sounds/samples and sequence them it always only one sample is heard when played.
Other are like muting (only my private samples, the library sounds can be played simultaneously). Is there any solution to solve it? Thank you for a help in advance!
K.
« Last Edit: July 07, 2014, 05:50:20 pm by kgrunge »

Jerome Arturia

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 174
  • Karma: 0
Re: Samples not loading in project when Spark works as vst
« Reply #1 on: July 08, 2014, 08:55:01 am »
Hi kgrunge,

May I advise you to update your Spark to version 1.7.2 first?

pc: ftp://downloads.arturia.com/downloads/spark/version/Spark_CDM_1.7.2.exe

mac: ftp://downloads.arturia.com/downloads/spark/version/Spark_CDM_1.7.2.dmg

Looking forward to hearing from you.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines