November 29, 2020, 05:24:00 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: [SOLVED] Mini V and Prophet VS sounds not playing  (Read 869 times)

Mr. Roboto

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
  • Karma: 1
[SOLVED] Mini V and Prophet VS sounds not playing
« on: May 05, 2014, 05:34:50 pm »
While waiting for my MiniLab/Analog Lab combi to arrive I already installed the Analog lab 1.1 software and I'm playing with it in demo mode.
What really concerns me is the fact that all sounds are playing well except the Mini V and the Prophet VS sounds. If I'm selecting a Mini or Prophet VS patch I can't hear any sound (sometimes it works with the Mini V patches). If I select one of the other patches everything is fine. Additionally there is a problem with the Prophet 5 patches: they all sound the same (a simple waveform).

I already re-installed the software unfortunately without any improvement.

Any idea what's wrong here?
« Last Edit: May 06, 2014, 10:19:52 pm by Mr. Roboto »
Less talk, more action!

Mr. Roboto

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
  • Karma: 1
Re: [SOLVED] Mini V and Prophet VS sounds not playing
« Reply #1 on: May 06, 2014, 10:20:51 pm »
O.K., it seems that it was related to running the software in demo mode.
I received my activation key today and now the software runs perfectly fine with my USB eLicenser.
Less talk, more action!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines