September 26, 2017, 06:48:51 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: BUG??  (Read 814 times)

terrym

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.260
  • Karma: 32
    • soundcloud.com/logicaldream
BUG??
« on: August 20, 2011, 04:40:53 pm »
I loaded the diy kit in today to use as a template, started to remove and replace the samples with my own ,but the name of the samples not there.. only the orginal (factory sample) name is still there,anyone else getting this!
TerryM
ARTURIA Tester for Audiofuse, DrumBrute,Spark,Analog lab2,KLE ,kl88,matrix12,Semv,Beatstep,minibrute.se,
ASC,Vcol4, Beatstep pro, VCOL5, Synclavier v.

Kevin

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.543
  • Karma: 82
    • http://www.arturia.com
Re: BUG??
« Reply #1 on: August 22, 2011, 10:37:19 am »
Hi terrym,
I think you have to save the project before and it should work.

Kevin
Kevin
Soft Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines