August 17, 2022, 02:11:31 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Not getting responses from Arturia? Email issues?  (Read 559 times)

Gothboy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 205
  • Karma: 3
    • Dymaxion Vehicle
Not getting responses from Arturia? Email issues?
« on: April 23, 2022, 11:55:02 pm »
So after multiple attempts of submitting issues to support and never hearing back I'm slowly coming to the conclusion that there's perhaps some kind of issue between their email program and mine(which is Outlook).

This is my Google Chrome

Chrome is up to date
Version 100.0.4896.127 (Official Build) (x86_64)

The connection to forum.arturia.com is not secure
You are seeing this warning because this site does not support HTTPS.

Google Chrome displays this before loading the Arturia website so I've started to think there's maybe a security issue due to Arturia not using HTTPS. ???  I heard that a while back there was a bug with support responses and certain emails not getting through to users.  Maybe this is the case as it's been weeks now that I have not heard one peep from them after sending like 5 email support queries. I've looked in spam and junk folders and no replies from Arturia. Maybe they're just NOT doing support at all.  ??? Any input from moderators would be most welcome I would think those guys would know what's what.
Mac Pro 3.1,2x2.80 GHz. Intel Xeon Quad core 16GB RAM
2 OS drives: El Capitain 10.11.6\Mountain Lion 10.8.5 Ableton Live Suite 9.7.7\10.0.2
V collection 3, SparkLE 2.1, Beatstep

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines