February 05, 2023, 02:44:43 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Servers down?  (Read 1033 times)

drumrug

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Servers down?
« on: December 29, 2021, 11:08:31 pm »
Howdy, just setting up my Audiofuse 8pre that I bought today and having trouble connecting to Software Center. It's failing to connect to servers over and over. I've uninstalled/reinstalled but it hasn't worked. I also tried to register the plugins that came with it individually through Ableton but it comes back with a "failed to sign in" error when using my Arturia login. Is there an issue today?

I'm on Mac OSX 12.1.

Thanks!

loph

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #1 on: December 29, 2021, 11:11:36 pm »
Same issue here on Windows 10

Jon Nelson

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #2 on: December 29, 2021, 11:24:22 pm »
At least I know I'm not the only one. Same issue here: "Can't connect to Arturia servers" ... they must be down.

MisterProDucer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #3 on: December 29, 2021, 11:52:27 pm »
Same here in Holland  :'(

Frozen Astrounaut

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #4 on: December 30, 2021, 12:40:04 am »
Yep been down for a few hours now. Can't run anything unless it's in demo mode. Ridiculous and unacceptable. Once a product is registered to a machine that's IT  it should run without having to phone home everytime.Why is it  us paying users need to take in the teeth everytime .Now I have to jump through just to post a comment on this forum.
« Last Edit: December 30, 2021, 12:58:43 am by Frozen Astrounaut »

drumrug

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #5 on: December 30, 2021, 02:06:31 am »
Can't run anything unless it's in demo mode. Ridiculous and unacceptable. Once a product is registered to a machine that's IT  it should run without having to phone home everytime.Why is it  us paying users need to take in the teeth everytime .


Forgive my ignorance, but is that really how it works? Plugins from Arturia need to be confirmed by an internet handshake every time you want to use them? If that's the case, I had no clue when buying this interface and probably would have made a different choice. The plugin bundle was what swayed me.

loph

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Re: Servers down?
« Reply #6 on: December 30, 2021, 11:23:26 am »
Seems to be working again ...

mason

  • Guest
Re: Servers down?
« Reply #7 on: December 25, 2022, 01:35:25 pm »
I did all of the above and still not working.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines