May 11, 2021, 03:20:08 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: POLYBRUTE REVERTING TO FIRMWARE 0.2.0  (Read 178 times)

mcresp

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
POLYBRUTE REVERTING TO FIRMWARE 0.2.0
« on: April 11, 2021, 04:46:07 pm »
Twice my polybrute has needed a firmware reload as it has failed to turn on.
I know this has been addressed in another post but hoping this will be permanently fixed in a firmware update very soon.

mcresp

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: POLYBRUTE REVERTING TO FIRMWARE 0.2.0
« Reply #1 on: May 02, 2021, 05:51:15 am »
OH MY GOD !
Reverted to firmware 0.2.0 just happened a third time.
This is really concerning if this happened just before a gig and if I didn't have my laptop on me to reinstall the firmware !
Can I get some feedback on this please Arturia ?
Is this happening to others or should I return my unit ?

DrJustice

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: 274
Re: POLYBRUTE REVERTING TO FIRMWARE 0.2.0
« Reply #2 on: May 02, 2021, 10:00:37 am »
I've not heard about this happening to others.

I recommend opening a support ticket here.

mcresp

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: POLYBRUTE REVERTING TO FIRMWARE 0.2.0
« Reply #3 on: May 02, 2021, 12:09:05 pm »
thanks.
The issue was adressed in this forum but not resolved.
 https://forum.arturia.com/index.php?topic=107023.0

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines