June 20, 2021, 02:49:36 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Arpeggiator and sequencer are not working.  (Read 427 times)

modmodmodmod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Arpeggiator and sequencer are not working.
« on: January 21, 2021, 06:14:08 am »
I've already purchased a Micro Freak that has been updated to the latest OS version (3.0.6.1069) and there is no sound when each of arpeggiator and sequencer is active.  I think I should do a factory reset and then replace the OS, but if that doesn't work, I'm thinking of consulting the seller for a return.  So I haven't touched it yet.  But does anyone knows how to fix this bug?

Germain.arturia

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 372
  • Karma: 15
  • arturia test team
Re: Arpeggiator and sequencer are not working.
« Reply #1 on: January 21, 2021, 09:05:13 am »
Hello ,
could you please check your sync source settings in utility/sync/source?
if you want to play seq or arp from the MIcrofreak itself, with nothing plugged in except headphones or line out,  you have to choose source INT.
Tell me if it 's ok for you.
thanks,

modmodmodmod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Arpeggiator and sequencer are not working.
« Reply #2 on: January 21, 2021, 09:48:36 am »
Thank you:)  Setting it up as you told me solved the problem :o :o :o  I'm so happy!  I really appreciate you :-* :-* :-*

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines