January 21, 2022, 09:39:20 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Make new default states  (Read 98 times)

yakirbt

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Make new default states
« on: January 17, 2022, 11:37:13 pm »
Hi,
so, since the PolyBrute is so comprehensive, it could get a bit tedious to re-setup the synth to my likings (morphe behavior, Ribbon, osc tuning range etc...) each time I'm making a new presets, or even just moving between presets.

So, I would like to be able to determine new defaults states.

Make sense?

DrJustice

  • Super Doc
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 813
  • Karma: 274
Re: Make new default states
« Reply #1 on: January 18, 2022, 12:38:01 pm »
I think this is better handled by sacrificing a few preset slots for your own custom starting points. We all have different preferences there, and it just takes a few moments to make our own custom ones from the Init patch.

guyaguy

  • Apprentice
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: 1
Re: Make new default states
« Reply #2 on: January 19, 2022, 07:08:35 am »
Yup

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines