September 27, 2020, 08:02:53 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Does SEM sync to a DAW?  (Read 517 times)

Rjshama

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Does SEM sync to a DAW?
« on: July 02, 2020, 08:34:43 am »
I apologize if this has been asked a hundred times already but how do I get SEM to sync up with studio One 4? I've looked all over for info on this and I can't find anything. I tried dropping SEM on a drum loop and it was completely out of sync. I didn't see a sync to host button anywhere and my Google search on this was fruitless.

Thanks!

and what's up with the 20 questions to post anything here?  ;D

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.436
  • Karma: 36
Re: Does SEM sync to a DAW?
« Reply #1 on: July 02, 2020, 01:20:12 pm »
Hi and welcome to Arturia forums.

Yes SEM can sync.

What does'nt sync?
Are you using a factory preset? If so please name it. Or post the preset you use.

Rjshama

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Does SEM sync to a DAW?
« Reply #2 on: July 03, 2020, 07:21:22 am »
it's the Classic Arpeggio patch. It appears to be syncing now. It just sounded all over the place last night.

Thanks for the quick response!

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3.436
  • Karma: 36
Re: Does SEM sync to a DAW?
« Reply #3 on: July 03, 2020, 03:42:59 pm »
Your welcome.

Yes that preset should sync to tempo. Good if there i no issue afterall.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.13 | SMF © 2016, Simple Machines