January 16, 2021, 06:29:42 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums



Author Topic: Changing Sequence Programs from my DAW  (Read 422 times)

Francis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Changing Sequence Programs from my DAW
« on: June 03, 2020, 02:44:35 pm »
Hello,

I was able to find out how to change presets from my DAW (Ableton live 10)  but I was not able to find how to change a sequencer preset.
Can anybody help on this ?

Thanks

Francis

STM

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 43
  • Karma: 1
Re: Changing Sequence Programs from my DAW
« Reply #1 on: June 04, 2020, 01:19:54 am »
The 'solution' I use is to copy the preset and just change the sequence.

Francis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Changing Sequence Programs from my DAW
« Reply #2 on: June 05, 2020, 12:08:08 pm »
Thanks for the tips but it does not solve my problem as I wanted to chain a series of sequence (16) one aftre the other and your proposed tips obliges me to use the same sounds on each sequence.
Not super handy.
If we can change sounds Preset by Midi CC, I was expecting to do the same with sequence preset as well.


 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines