Arturia Forums

Software Effects => Mini-Filter => Mini-Filter - Users Community => Topic started by: Wookiee on March 05, 2018, 06:48:09 pm

Title: {This is now Resolved] Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Wookiee on March 05, 2018, 06:48:09 pm
And the Arturia Software Centre is showing it as not installed anyone else seeing this?
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: LBH on March 05, 2018, 07:21:31 pm
When i saw this post i tried it out on my laptop.
I get the same fault and message.
It's strange. The correct plug-ins are actually installed, but the changedate for the plug-in in the install folder does'nt change to the install date. The install date for the plug-in it self is correct. And all seems to be correct in Windows controlpanel. There seems to be something wrong with the installer.
Look like Arturia should stop this update untill this install issue is fixed.

I can't see the update on the download website page yet.
 
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Wookiee on March 05, 2018, 07:34:31 pm
Thanks LBH for confirming I will report to support.
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: LBH on March 05, 2018, 07:41:03 pm
Great Wookiee. I forgot to write the plug-in does'nt load in DAW. It's lost.
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Wookiee on March 05, 2018, 07:54:38 pm
Interesting it seems to be loading here OK LBH
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Afturmath on March 05, 2018, 08:20:31 pm
I am experiencing the same bug. After reinstalling twice, the plugin (v1.1.0.252) does work properly in Ableton Live 9, but still does not get detected as being installed by Software Center.
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: LBH on March 05, 2018, 09:19:36 pm
Actually the dates is okay for my VST3 plug-ins.
The load issue was a automap issue. I had to manually remove my MiniFilter V automap for VST3 and create a new for Mini-Filter V. Now the VST3 plug-in load in Studio One 3 DAW.
But ASC is still saying MiniFilter is'nt installed. I wonder if it's because it's not named Mini-Filter in ASC or has somthing to do with the release notes.
Title: Re: Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Wookiee on March 07, 2018, 11:16:52 am
Just to let you know support have confirmed the issue and are working on a fix.
Title: Re: {Support Acknowledged] Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: LBH on March 07, 2018, 04:34:50 pm
Thanks for the info Wookiee.
Title: Re: {Support Acknowledged] Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: Wookiee on March 08, 2018, 11:50:03 am
Received a notice from Support today that this has been fixed, which I can confirm to be the case.
Title: Re: {This is now Resolved] Just installed the update for the MINI Filter 1.1.0.252
Post by: LBH on March 08, 2018, 09:13:06 pm
Yes it's fixed thanks.