Arturia Forums

Controllers => Analog Laboratory => Topic started by: multivits on December 06, 2016, 09:21:52 am

Title: detune 1 semi tone
Post by: multivits on December 06, 2016, 09:21:52 am
Hi Anyone,
Due to my voice requirements I need to de-tune all instruments by 1 semi tone, where is that setting on the 61 Analogue Experience The Laboratory?

TIA

Multivits
Title: Re: detune 1 semi tone
Post by: maudibe on December 08, 2016, 03:40:00 am
I too am having a similar issue with the Analog Lab...no tune facility i can find. What use is that?

It means I have to start all my projects tuned to analog lab - I've put a 'A' on the time line in my DAW so I can tune all my other stuff up to that...but really! If I'm working with a sample loop then I have to tune the sample loop rather than just a quick tweak to analog lab. A right pain in the rectum.

I've never ever come across a synth, software or hardware, that you can't tune...apart from a real piano!