Arturia Forums

Software Instruments => Jup-8 V3 => Jup-8 V3 - Technical Issues => Topic started by: Wookiee on December 05, 2016, 07:21:38 pm

Title: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: Wookiee on December 05, 2016, 07:21:38 pm
Why does it still show time and not note length values?

Not synced yes I can understand ms but when synced?
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: valdaisky on December 06, 2016, 03:53:46 pm
Yes, it seems it is an old problem (but once upon a time in V4 i remember it worked, in earlier revisions)
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: Wookiee on December 10, 2016, 05:57:06 pm
Exactly when synced it showed note lengths when not synced it showed ms.
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: valdaisky on May 18, 2017, 07:46:01 pm
Still not fixed in V3.1 (time measures of delay etc fx in sync mode show in ms).
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: masi on November 19, 2017, 04:44:23 pm
Still not fixed in V3.1
Did Arturia ever fix a bug?

Masi
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: valdaisky on January 01, 2018, 05:38:49 am
Still not fixed in V3.1 (time measures of delay etc fx in sync mode show in ms).

The same in v3.2
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: valdaisky on April 26, 2018, 08:43:04 pm
Hi, still the same in v3.3.0. All values in sync. mode still display in milliseconds.
Title: Re: When the delay in the FX is set to Sync
Post by: valdaisky on October 12, 2018, 09:02:31 pm
Finally !  :D It works in v3.3.1.1782 properly. Thank you Arturia