Arturia Forums

Hybrid Synth => Analog Laboratory => Analog Laboratory Technical Issues => Topic started by: Jessycd on April 16, 2011, 10:07:50 pm

Title: Possible to use it with other softwares ?
Post by: Jessycd on April 16, 2011, 10:07:50 pm
Hello !

I'm very interested in the Laboratory, but I wonder if it's possible to use it with other softwares ? I got some Native Instruments synths for example. Or IK Multimedia's too.

And I'm on iMac with Logic.

So someone tried it ? How it works ? Any compatibility problem ?

Maybe we can use it with plug-ins (Audio Units) such as EQs or compressors... ?

Thank you ;)

Title: Re: Possible to use it with other softwares ?
Post by: Jessycd on April 17, 2011, 11:19:46 pm
Hey ! lol Don't tell me nobody knows ????!!!!  ::)

C'mon guys... I can't wait to be sure about that and then order it !  :-\

Thank you :)
Title: Re: Possible to use it with other softwares ?
Post by: Koshdukai on April 18, 2011, 04:49:33 pm
I'm very interested in the Laboratory, but I wonder if it's possible to use it with other softwares ? I got some Native Instruments synths for example. Or IK Multimedia's too.
http://www.arturia.com/evolution/en/products/ALE/specs.html
Quote
Also functions as a universal MIDI controller
:)
Title: Re: Possible to use it with other softwares ?
Post by: Sean W on April 18, 2011, 08:53:30 pm
A little more information:
The Laboratory keyboard has 11 internal setup memories (00 is the default setup for Analog Laboratory software
Memories 01 -10 can be edited either on the keyboard itself or using the MIDI Control Center (see screenshot at http://www.arturia.com/evolution/en/products/ALE/details.html ) which also allows storing more setups on the computer, to control other software/hardware via USB and MIDI.
All the buttons, knobs, sliders and pads can be re-assigned in various modes.
It is very flexible.