Arturia Forums

Hardware Instruments => MicroFreak => MicroFreak - Technical Issues => Topic started by: cnps on December 04, 2021, 01:27:43 pm

Title: Do you know how to rename the Microfreak as Midi device in Ableton?
Post by: cnps on December 04, 2021, 01:27:43 pm
Do you know how to rename the Microfreak as Midi device in Ableton?

For some reason only Ableton sees it as "unknown midi device".

(https://i.ibb.co/SBX1nGq/Screenshot-2021-12-04-at-13-07-50.png)

When I open Apple Audio Midi Setup > Show Midi Studio, it shows as "Microfreak".

(https://i.ibb.co/ynhjP3R/Screenshot-2021-12-04-at-13-10-07.png)

When I open Logic, it shows as "Microfreak".

(https://i.ibb.co/jWTSVrj/Screenshot-2021-12-04-at-13-17-26.png)

When I open Arturia Midi Control Center, it shows as "Microfreak".

(https://i.ibb.co/Sc2dcMR/Screenshot-2021-12-04-at-13-11-51.png)

But in Ableton, it shows as "unknown midi device".

How can I fix/edit/reset this?

Cheers.