January 31, 2023, 11:39:12 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: baxyp
« on: September 04, 2019, 07:50:35 pm »

It's happening on my unit too, amount & resonance. This is bad, as the settings are drifting continuously.
Edit: With external power, the problem seems to be gone...
Posted by: Edouard_Arturia
« on: May 23, 2019, 10:04:01 am »

Hey guys.

Can you please drop us a line?
https://www.arturia.com/support/askforhelp/issues

I would be very interested to receive a quick video and a midi monitor of the issue if it's not too much of an inconvenience.
Maybe the improvements we made need a little bit of fine tuning...
Posted by: Pips
« on: May 22, 2019, 04:09:14 pm »

Yes, I also notice this as well. I mentioned it in the other closed thread. It happened on the "Filter Amt" knob.

Setting the knob behavior to "hook" in the MIDI Control Center can be a workaround for now, but unfortunately, the hook also doesn't work on the "Filter Amt" knob for whatever reason.

Two bugs that need to be squashed.
Posted by: Onyx Corel
« on: May 21, 2019, 10:32:01 pm »

FYI, just spotted more random potentiometer triggers on firmware 1.1.2.390. The gremlin hunt continues!  ;D

Onyx Corel
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines