March 27, 2023, 11:59:25 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: LBH
« on: September 02, 2022, 12:24:40 am »

Great. Your welcome.
Thanks for reporting back.
Posted by: ghostea
« on: September 01, 2022, 01:57:04 pm »

deleting db.db3 and letting rebuild seems to be what I needed. Thank you  :)  8)
Posted by: LBH
« on: August 29, 2022, 05:23:44 pm »

Hi,

What you write should work. I understand you have Folders with presets in your User folder, and that all your ressources is located on the path that's set in ASC.

However - if you have many thoudsands of presets, then it can take quite some time for the database to build, when you open the application.
Also the database might be damaged. You can try to delete the db.db3 database file in the main Preset folder. Then open the application and give the databse some time to build. You should be able to sometimes see the number of preset change while the database build.

Hope this helps.
Posted by: ghostea
« on: August 29, 2022, 04:09:54 am »

I have imported and organized MANY .sysex files for dx7, So before I did a format/reinstall of windows recently I made sure to back up all my folders from Arturia\Presets\DX7 V\User ... however I'm sad to see that none of them show up any more. How do you get placed presets to show up without using the import feature?
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines