March 29, 2023, 08:06:29 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Donk
« on: July 12, 2021, 06:41:53 pm »

I am having the same issue, latest firmware. Midi Thru in settings set to "On". Tried suggestions I've seen like setting input channel all. Midi channels are correctly set up. Trying to play a JU-06 from the MicroFreak midi out. If I plug the midi straight to the JU-06 it plays fine. Any suggestions appreciated.
Posted by: djbrokenrecord
« on: July 01, 2021, 08:12:08 am »

Hello, I'm trying to send MIDI notes via MicroFreak MIDI out to Behringer D. The Behringer D works correctly when receiving MIDI notes from Ableton via MIDI cable. I double checked the channel, and Ableton is sending on the same channel as Microfreak. Microfreak Local is on, MIDI destination is MIDI. I'm trying to get MIDI notes from the keys as well as from the sequencer to the Behringer. The synth is not receiving the MIDI notes. Any idea what could be wrong? Thanks.
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines