February 07, 2023, 07:39:41 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: aguadopd
« on: July 03, 2021, 07:34:15 am »

That's not OK at all.

0. Could you solve it?
1. How are you powering the MicroFreak? Those seems like powering problems to me, probably grounding. If powering via USB, try with the 12V input. If already with the 12V input, try another power supply, or in another wall plug.
2. Are you connecting the MicroFreak via MIDI USB? If so, try unplugging that.
Posted by: tomasznalewajk
« on: June 25, 2021, 11:10:02 pm »

Hi Guys, it's hard to explain my problem so I have recorded a short video.

https://photos.app.goo.gl/ZRy6K97AZbVeFVfc7

Basically playing random keys sound is getting glitchy and after some time it's stops playing or getting completely weird. Firmware is updated. I just bought Microfreak so I'm totally new to it.

And also - is it normal to feel "electricity" on your fingertips while playing? It's pretty uncomfortable for me to be true.
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines