April 01, 2023, 05:11:29 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: k2kthedj
« on: January 05, 2020, 09:47:51 pm »

Set the dip switches to "internal" as the Keystep is the master.  That will allow the Keystep to run on its internal clock.  It shouldn't matter really, but also set the Volca to receive MIDI short messages.

thanks. problem solved. midi message was turned off.
Posted by: k2kthedj
« on: January 05, 2020, 07:26:10 pm »

You could try different switch settings to see if that's the problem.  I know that I mis-read the patterns thinking that the Black points where what the switch position was supposed to be but it's inverted.

i figured that out. white one indicates switches. i tried all combinations and nothing.
Posted by: megamarkd
« on: January 05, 2020, 02:34:45 am »

Set the dip switches to "internal" as the Keystep is the master.  That will allow the Keystep to run on its internal clock.  It shouldn't matter really, but also set the Volca to receive MIDI short messages.
Posted by: gphantom
« on: January 04, 2020, 11:00:07 pm »

You could try different switch settings to see if that's the problem.  I know that I mis-read the patterns thinking that the Black points where what the switch position was supposed to be but it's inverted.
Posted by: k2kthedj
« on: January 03, 2020, 04:19:25 pm »

Hi all.

I have a problem with keystep and volca. im trying to use keystep as a keyboard for volca. i connect them with midi cable (arturia midi out), both on the same channel, im not changing anything in MIDI center. dipswitches are on sync in, and no sound, nothing. i can use play/stop button from arturia to play/stop sequencer on volca.

any ideas what to do??
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines