January 31, 2023, 10:27:05 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Hett___
« on: November 22, 2022, 05:03:39 pm »

Having the same concerns and searched to find this thread... any updates from anyone? Both Phones 1 and 2 on my AF Studio I need to crank up to 3'o clock to get the correct listening level, which introduces a lot of background noise.
Posted by: onoff
« on: August 06, 2020, 05:58:11 pm »

which resistance (ohm) have your cans?
Posted by: bluebeat333
« on: May 10, 2019, 06:12:02 pm »

Hey.
Ok... I can say this... They are (headphones inputs) have enough volume... but barely "enough" .
When I use something very standard like AKG K240  full size cans  (SEMI-OPEN BACK!), I WISH volume be a little louder.  Maybe Arturia rep can address this?
Thanks.
Posted by: franman
« on: May 10, 2019, 01:08:23 am »

nobody? is anybody else having this issue? Is there a setting somewhere that I'm missing?
Posted by: franman
« on: May 08, 2019, 01:59:12 pm »

Anybody else have this problem?? I just set up my AF last night. The speaker outs are killing it compared to my Focusrite (at least twice as loud) but both headphone level turned up max are still pretty low?? I've searched google and the forum and can't find a way to adjust this. Any ideas what I'm doing wrong?
iMac (2015) running Reaper. Behringer Mixer into Line Ins 3/4. No other gain issues. Everything looks good.

THanks.
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines