October 24, 2014, 12:07:53 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Connection problems with the controller of Spark LE  (Read 148 times)

darop

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Connection problems with the controller of Spark LE
« on: July 11, 2014, 05:04:40 am »
Hi, I have connection problems with my SPARK LE hardware, this worked well at first, but then, I think, when I opened Live, does not recognize the controller.
The soft and audio outputs work ok, the controller is connected and turned on,,, but not responding.
I have a I7 2.3 apple mac OS 10.8.5
DIGI 002 sound card.

I've also noticed that the application takes too long to open and always on message "connection failed"

thank you
« Last Edit: July 11, 2014, 05:10:08 am by darop »

mmillerm

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 38
  • Karma: 2
Re: Connection problems with the controller of Spark LE
« Reply #1 on: July 13, 2014, 08:48:03 pm »
Try this: go to preferences>midi sync, and make sure that track, sync, and remote for Sparkle are all set to off. Then the controller should connect. And every time in the future when it does not, it is probably because they are not all set to off when you start Live or try to connect. If that doesn't help, though, maybe someone else will have some other advice.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines