November 28, 2014, 01:28:49 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: User samples changing on their own?  (Read 167 times)

Ruiner

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
User samples changing on their own?
« on: July 08, 2014, 10:21:18 am »
Does anyone else have this problem? Load a user sample into the sample banks, edit the start and end point, play a sequence in your DAW...does the start and end point for some reason magically return to its original setting as if you never changed it? I'm afraid to even use my own samples since Spark resets the start and end point on its own.

ben arturia

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 540
  • Karma: 32
Re: User samples changing on their own?
« Reply #1 on: July 08, 2014, 11:38:51 am »
Let's try where this come from !
I've never experienced such a problem.
How does this happens ?
In which DAW.
Are you able to reproduce it every time you try to change the Start and end point of your sample ?

« Last Edit: July 09, 2014, 09:54:02 am by ben arturia »
.......testing.......

Ruiner

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: User samples changing on their own?
« Reply #2 on: July 09, 2014, 06:04:05 pm »
I'm using the latest version of Studio One. It happens after I load some samples on one of the instruments. It will play fine while recording a loop or playing with the pads then when I go back to play the play the track it seems Spark will reset the start and end point on some of the samples.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines