November 01, 2014, 03:02:50 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Problems after 1.4 Update  (Read 1955 times)

Spargiulo

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
  • Luv Analog!
    • Hey Teacher
Re: Problems after 1.4 Update
« Reply #15 on: September 23, 2012, 12:09:52 am »
still trying to keep calm and not throw it away....

i passed the evening trying to reproduce the crash-generating events, and i found that:
trying to load the RCpads bank ,make origin connection simply quit... puff!
trying to load sounds from the RC sem bank, give the usual error //....blablabla//rackarturiamidimanager.cpp
error uid_check

it happens often with moog timbres
i have a gig on 28, no sound ready, and all after that wonderful 1.4update

any commercial product MUST have a fail-safe reboot or some way to get it to factory default, if the insidie reset button and some "root" firmware is needed i hope that arturia will give it to me, i am not in the mood of sending a 2000 unit (at my charge) to somewhereland and pay to fix some bad software that corrupted my machine.

getting really angry....
Arturia Origin -Korg Kronos - DSI Prophet 08 - Moog LPIIse - Access VirusTI2 Polar - Roland VSYNTH XT , MC808, Korg KP3 Kaossilator Pro

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines