October 23, 2014, 10:05:45 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: how to register my Brute?  (Read 1019 times)

GFC

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 6
how to register my Brute?
« on: July 13, 2012, 08:53:39 pm »
hello ,

got my preorder sent from musicians friend to the uk,

(pre ordered since namm) however the serial number is 13 digits long,

so the registration tab on my account states

(XXXX-XXXX-XXXX-XXXX for Software
XX-XXX-XXX-XXX for Hardware)

can someone please notify me me , the correct procedure,

Thanks


Sean W

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 229
  • Karma: 31
  • Arturia US
Re: how to register my Brute?
« Reply #1 on: July 13, 2012, 09:35:38 pm »
You can use xx-xxx-xxxx-xxxx

JoelNesv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: how to register my Brute?
« Reply #2 on: July 13, 2012, 09:41:06 pm »
Thanks Sean, but this didn't help me either. I have tried entering it in a number of combinations including XX-XXX-XXXX-XXXX and it says that my serial number has already been used.
Could I have been sent the wrong serial number?
Thanks so much!

Sean W

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 229
  • Karma: 31
  • Arturia US
Re: how to register my Brute?
« Reply #3 on: July 13, 2012, 09:51:38 pm »
Please send me your serial number in PM and we'll check it.
You did select "MiniBrute" in the pull down menu, right?

GFC

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 6
Re: how to register my Brute?
« Reply #4 on: July 13, 2012, 10:31:11 pm »
Thanks Sean,

it worked in the order you posted,

WOW this thing rocks,

need more time with her, but shes purring like a beauty   :)

natallica

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: how to register my Brute?
« Reply #5 on: July 14, 2012, 01:01:51 am »
What did you select from the product in the drop-down menu? 

I'm not seeing the MiniBrute there as a choice and the field is marked as required.

Thanks!


Sean W

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 229
  • Karma: 31
  • Arturia US
Re: how to register my Brute?
« Reply #6 on: July 14, 2012, 01:07:48 am »
MiniBrute is at the bottom of the pull-down menu, just after Wurlitzer V, but you might have to Scroll down.

natallica

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: how to register my Brute?
« Reply #7 on: July 14, 2012, 01:11:38 am »
Yes it is!

OS X Lion disappearing scroll bar got me!   ;)

JoelNesv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: how to register my Brute?
« Reply #8 on: July 14, 2012, 06:32:44 am »
Please send me your serial number in PM and we'll check it.
You did select "MiniBrute" in the pull down menu, right?
Oops, made a very dumb mistake, almost afraid to admit it. I thought the serial number was the one on the card in the box, and wasn't entering the one on the bottom of the instrument...
All is good, thanks!

Audesi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: 3
    • Audesi
Re: how to register my Brute?
« Reply #9 on: July 14, 2012, 09:33:15 pm »
The first character on the serial looked like an "I" to me. But it wouldn't work to register, so I changed it to a "1" and it worked. Not sure if that was correct? The "I" did look distinctly different from the 1 that was next to it though.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.8 | SMF © 2014, Simple Machines